Самобръсначка MÜHLE с 3 остриета, Gillette® Mach3®, дръжка от маслиново дърво

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: R 870 M3

Серия KOSMO

 

  • самобръсначка с 3 остриета, съвместима с Gillette® Mach3®
  • пластмасов предпазител на ножчето
  • Дръжка от маслиново дърво с хромирани метални акценти

 

Материал - маслиново дърво

 

От древни времена маслиновото дърво е ценено заради своите изключителни характеристики като материал и топла разцветка. То може да се намери в целия средиземноморски регион и се използва от векове за изработка на дълготрайни стоки или художествени предмети.

 

Дървесината, която използваме, се суши внимателно в продължение на месеци, преди дръжките да бъдат струговани. След това шлайфаме повърхностите, запечатваме ги с масло и ги полираме до копринено гладко покритие. Това разкрива нежната медена окраска на дървото особено добре.

 

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Глава на самобръсначката - Gillette® Mach3®

 

Системата Gillette® Mach3® е една от най-често използваните системи за бръснене в света. Три прогресивно разположени остриета в касетъчно ножче гарантират удобно и гладко бръснене. Ножчетата се предлагат от търговците на дребно навсякъде. Самобръсначките за мокро бръснене от MÜHLE са съвместими със системите Gillette® Mach3® и Mach3® Turbo.

 

Тази самобръсначка си подхожда с четка за бръснене KOSMO.

 

 

141,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 141,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
KOSMO
Тип
Gillette® Mach3®
Код на продукта
R 870 M3