Луксозна самобръсначка MÜHLE, с 5 остриета, Gillette® Fusion™, дръжка от майсенски порцелан, със стойка, ръчно изработена

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: RED MEISSEN F

Серия EDITION

  • Луксозна ръчно изработена и изрисувана до последния детайл
  • Изработка по поръчка
  • Самобръсначка с глава за бръснене с 5 ножчета Gillette® Fusion™
  • С пластмасов прадпазител за ножчето
  • Дръжка от майсенски порцелан и хромирани метални акценти
  • Стойка за самобръсначка от хромиран метал

 

Важно: Този продукт се предлага само с предварително заплащане по банков път или с карта през сайта. Времето за доставка е около 4-5 работни дни.

 

Обемната форма и изразителният силует на дръжката, в комбинация с приниципите на пуристичния дизайн на MÜHLE, открояват серията Edition от всички останали. 

 

Този шедьовър е ръчно изработен с висока прецизност до съвършенство и се изработва по поръчка. Серията Edition е черешката на тортата.Всеки елемент от самобръсначката се изработва ръчно от MÜHLE в Германия и пристига с илюстрирана брошура в изящна презентационна кутия.

 

Материал - майсенски порцелан

 

Историята на порцелана започва още през 7 век в Китай. Точният състав и начинът на производство се пази в дълбока тайна. Ето защо порцеланът в Европа се появава чак около 700 години по-късно.

 

През 1708 г. в малкото немско градче Майсен се произвежда първият бял порцелан в Европа. Не след дълго, през 1710 г. отваря врати първата фабрика за производство на порцелан в Европа. През годините, производството на порцелан претърпява множество промени, но едно нещо се запазва и до днес - безупречното качество на порцелана, благодарение на ценните умения на известни майстори, чиито знания и техника са предадени на поколенията и се използват успешно и до днес. 

 

Китайският дракон Минг олицетворява мъжката сила и енергия, а червеният цвят е символ на щастието.

 

Дръжката е щателно изработена от майстори-занаятчии и ръчно рисувана с голяма прецизност и внимание. Това отличава серията Edition от всички други и я превръща в най-красивият дизайн, изработван от MÜHLE.

 

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. Хромираният метал е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.


Глава на самобръсначката - Gillette® Fusion™

 

Системата Gillette® Fusion™ има пет прогресивно разположени остриета в касетъчно ножче, което осигурява удобно и гладко бръснене. Благодарение на своята семпла и безопасна работа, системата Gillette® Fusion™ е подходяща за начинаещи, а ножчетата се предлагат от търговците на дребно навсякъде.

 

MÜHLE използва само оригинални части на Gillette®.

1 170,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 170,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
EDITION
Тип
Gillette® Fusion™
Код на продукта
RED MEISSEN F