Сапун за бръснене в дървена купа MÜHLE, със сандалово дърво

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: RN 3 SH

65 гр

  • Произведен в Германия
  • Подходящ за нормална и суха кожа

Сапун за бръснене със сандалово дърво, в луксозна купа от естествено дърво (парен ясен).

 

Ценните съставки произлизат от подбрани есенции на ориенталско сандалово дърво. Етеричното масло се получава чрез многоетапен процес на филтриране. Сандаловото дърво има ободряващо, подхранващо и овлажняващо действие.  Кадифената мъжествена комбинация от аромати, състояща се от подбрани есенции на ориенталско сандалово дърво с нотки на кориандър и звездовиден анасон, глези кожата и сетивата. 

Сапуните за бръснене на MÜHLE подготвят кожата и брадата оптимално за гладко и меко мокро бръснене.

 

Материал на купата - парен ясен

 

Освен букът и дъбът, ясенът е една от най-важните широколистни дървесини, която се среща най-често в северните райони на Европа. При производството на купата, дървесината се обработва при над 200°C, без да се добавят химикали. Това значително променя свойствата на дървото, като по този начин образуването на смола се свежда до минимум и се постига висока устойчивост на сапун и вода. 

 

Начин на употреба:

 

Използвай четка за бръснене с косъм от язовец, за да създадеш плътна и обемна пяна.

 

Намокри върха на косъмчетата на четката за бръснене с топла вода, след което потопи четката в сапуна за бръснене, разтъркай в купичката и с въртеливи кръгови движения нежно масажирай лицето си. Изплакни обилно с вода.


За максимална дълготрайност на сапуна и купата, премахни всякакви остатъци от вода и пяна след приключване на бръсненето.

 

Състав: 

 

Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Palm Kernel Acid, Parfum (Fragrance), Cocamidopropyl Betaine, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Limonene, Sodium Benzoate

47,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 47,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
RN 3 SH