🛍 Всичко от Разпродажбата на 50% САМО до 29.05 (Понеделник)! 🛍

Сапун за бръснене, смокиня, маслина и ром, в дървена купа

  • Марка: Captain Fawcett
  • Кат. номер: 5553

Специална серия, произведена от Captain Fawcett  и Луиджи Скапачио. Усети насладата от традиционното мокро бръснене с този великолепен сапун за бръснене. С аромат на смокини, маслини и Bay ром, допринасят за върховното изживяване при бръсненето. Количеството на сапуна е 110 гр и ще можеш да го използваш дълго време.

 

Вдъхновението за този славно ароматизиран, разкошен сапун за бръснене се ражда от изобилните гори от смокини и маслини, които могат да бъдат намерени в родната Пулия на семейство Скапичио. За добра мярка е добавен намек на западноиндийски ром, както и традиционен тоник за коса, създаващ перфектен баланс между "новия" и "стария" свят. 

 

Освежаващият аромат на сапуна отдава почит на прадядото на Луиджи, който емигрира в Чикаго през 1910 г. и създава първата си италианска бръснарница. Винченцо бил на крачка от това да се превърне в един от надеждните лични бръснари на Ал Капоне ... но в това се крие друга история.

 

Името Scapicchio се свързва с една от най-старите фамилии в барбър занаята. Г-н Марко Скапичио пръв отворил своята бръснарница през 1820 година и за следващите пет поколения майсторските умения, свързани с тази така благородна професия, са предавани от баща на син. Scapicchio са майстори на изкуството и специалисти по бръсненето с фиксирано острие на Kamisori, като тези известни техники все още се преподават във фамилната им Академия.

 

Освен високото качество на един сапун е важна и неговата правилна употреба:

 

Препоръчваме ти да използваш качествена четка за бръснене за съвършенство. Намокри четката с топла вода (не вряла). С по-топла вода намокри малко сапуна. С помощта на четката и с кръгови движения образувай разкошна плътна пяна. Нанеси върху брадата, за да омекотиш и подготвиш косъма за бръсненето.

 

Този великолепен сапун се съхранява в дървена купа, която е изработена специално за джентълмени-ценители. Продуктът е много подходящ и за подарък за любим човек.

 

110 гр / 3.8 oz

89,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 89,90 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
CF.5553