Шампоан Ricki Halls Booze and Baccy

  • Марка: Captain Fawcett
  • Кат. номер: 5585

250 ml

 

Един шапоан с неповторим аромат, който би подхождал на всеки джентълмен, допринасяйки за неговата блестяща визия. 

 

Създаден във Великобритания за град Ricki Hall, шампоанът за коса Booze & Baccy е бил неизменна част от козметката на всеки изискан джентълмен, а душ гелът на запазената марка е допълвал чудесно комплекта на всеки поддържан мъж. Изтънченият аромат на пикантен портокал, меден дървесен дим и екзотични подправки създава усещането за самоувереност и елегантност и много хора го свързват с аромата на лукс. Друго абсолютно преимущество на този необикновен шампоан е фактът, че той не съдържа сулфати, а напротив - обогатен е с органични съединения, подхранващи деликатната кожа на скалпа и поддържащи хидратацията, която е от изключителна важност за възстановяването на увредената коса. 

 

Инструкции за употреба:

 

Нанасяте шампоана върху мокра коса с масажиращи движения, наслаждавайки се на неповторимия аромат, който ще допринесе за вашата цялостна визия след измиването, след което изплаквате обилно с вода. 

 

  • Само за външна употреба
  • Да се избягва контакт с очите. 
  • Ако почуствате дразнене, изплакнете с вода.  

 

Поръчай сега с експресна доставка от Shave.bg и получи възможността да изпробваш шампоана Ricki Halls Booze and Baccy на Captain Fawcett още утре. Допринеси с този изящен аромат за цялостното си излъчване. 

 

49,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 49,90 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
CF.5585