Стойка за комплект за бръснене MÜHLE, по дизайн на Марк Браун, хромирана

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: RHM HXG

Серия HEXAGON

Този класически модел с модерния си хромирания си завършек пасва перфектно на четка за бръснене и самобръсначка от серия HEXAGON. Стойката не е съвместима с други серии. 

 

Серията HEXAGON

Прецизно изпълнение и перфектен дизайн. За продуктите от серията HEXAGON MÜHLE си сътрудничи с известния берлински дизайнер Марк Браун. Резултатът? Най-фините средства за бръснене, с експертно подбрани пропорции. Шестоъгълният профил съчетава съвременен и традиционен дизайн - елементи гарантиращи ергономичност, захват и функционалност. Един дизайнерски подход на Марк Браун, който вече е спечелил много награди.

 
Изборът на цветове не би могъл да е по-модерен или говорящ. Графит, Горско Зелено, Сребристо и Бронз. Тези фини, земни тонове напомнят за Erzgebirge, хълмистата ничия земян между Саксония и Бохемия, където се ражда културата за бръснене на MÜHLE.

 

Материал - хром

 

Без хромът светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

76,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 76,50 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
HEXAGON
Код на продукта
RHM HXG