• Начало »
  • Блог »
  • Всичко, което трябва да знаеш за серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping

Всичко, което трябва да знаеш за серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping

Всичко, което трябва да знаеш за серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping

https://shave.bg/serum-za-rastezh-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml.html

 

 

С тази статия те отвеждаме на ексклузивно пътешествие за кулисите на Angry Beards, докато навлизаме в света на един от най-търсените продукти за растеж на брада - серум за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping.

 

Разкрий тайната зад неговата ефективност, разбери как точно работи той и кои са активните му съставки и си отговори на въпроса, дали е подходящ и за твоята брада.

 

Тайната на готвача

 

Серумът за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping подпомога растежа на нова брада, като стимулира кръвообращението към космения фоликул. Той има няколко етапа на влияние върху кожата и брадата, що се касае до употребата му.

 

Веднага след нанасянето на серума, ще забележиш че той има леко затоплящ и парещ ефект върху кожата. Не се притеснявай, това е нормално и означава, че активните съставки започват своето действие.

 

След това идва моментът, в който забелязваш че брадата ти е значително по-мека, което се дължи на хидратиращите съставки, добавени в него. На последно място е и най-дългосрочният етап, по време на който забелязваш растежа на нова и по-гъста брада.

 

Истината е, че зад всеки етап се крие различна съставка, която има своето специфично действие. Затова нека да разгледаме по-подробно основните съставки в серума за растеж на брадата.

 

Основната активна съставка, която предизвиква растежа на брадата се нарича Копексил (аминексил). Той стимулира космения фоликул и подпомага растежа на нова брада. Освен това, той омекотява колагена около корена на косметните фолукули и в косъмчетата на брадата и улеснява проникването на брадата през кожата.

 

Другата активна съставка, която между другото звучи като мистично заклинание, се нарича ванилил бутил етер. Нейният ефект се изразява в затопляне на кожата, което осигурява по-добро кръвообращение и подобрява достъпа на хранителни вещества до космения фоликул.

 

В допълнение, в състава на серума ще намериш и подпомагащи съставки като витамин А, овлажняващи, противовъзпалителни и успокояващи съставки като бадемово масло, конопено масло, пшеничен зародиш, глицерин и минерали, които се грижат за състоянието на брадата и на кожата под нея. 

 

 

Как правилно се нанася серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping?

 

Възможно е изразът: “Преди употреба прочети инструкциите” да ти звучи досадно познат, но дори и в този случай той важи с пълна сила. 

 

За да се възползваш максимално от положителния ефект на серума за растеж на брадата, трябва да спазиш следните специфичните изисквания за употреба:

 

  • На първо място, винаги почиствай брадата си със шампоан за брада. По този начин ще се отървеш от излишния себум по брадата и кожата на лицето. Топлата вода отваря порите, което помага за по-добрата абсорбация на серума.

 

  • След като си почистил брадата си, е време да нанесеш серума върху кожата. Използвай сутрин и вечер, като натиснеш помпичката на серума от 3 до 6 пъти директно върху кожата на лицето, там, където искаш да стимулираш растежа на брадата.

 

  • С пръстите си старателно втрий продукта в кожата на лицето, а не върху брадата. Не се притеснявай от разтичане, серумът има гъста кремообразна консистенция, която лесно полепва по кожата на лицето.

 

Серумът за растеж на брадата може да се комбинира с други продукти за грижа за брадата като масло и балсам за брада, но имай предвид че първо трябва да нанесеш серума, за да попие в кожата, след което трябва да изчакаш около 10 минути, преди да нанесеш следващия продукт.

 

Ако използваш дермаролер за стимулиране на растежа на брадата, пропусни нанасянето на серума, за да не раздразниш допълнително кожата на лицето.

 

В следващия клип, от Angry Beards ти показват нагледно, как правилно се нанася серумът върху лицето:

 

 

 

Трябва ли да се обръсна преди да започна употребата на серума?

 

Крайно време е митът, че бръсненето заздравява брадата и я кара да расте по-бързо, да се опровергае. Чрез бръсненето единствено се получава оптическа илюзия за по-гъста брада, тъй като тънките връхчета на брадата биват отрязани и остават само по-дебелите върхове към корена.

 

Така че, когато смяташ да използваш серума за растеж на брада, няма нужда да посягаш към самобръсначката или бръснача. Просто остави брадата си да расте. Единственото предимство на обръсване на брадата е, че ще имаш по-лесен и пряк достъп до кожата на лицето под брадата, а именно върху нея трябва да нанесеш серума.

 

Ако по някаква причина се наложи да се обръснеш, след това пропусни нанасянето на серума директно след бръснене, тъй като тя е вече раздразнена от самия процес и това би било контрапродуктивно.

 

Ефект на няколко фронта

 

Серумът за растеж на брада събужда спящите фоликули на брадата и ги кара да растат. Ето защо, има теоретична възможност, ако се “къпеш” във вана със серума, да се превърнеш в Чубака. Ако се опиташ да експериментираш, за да видиш дали това е възможно, не забравяй да ни уведомиш! Шегуваме се, разбира се.

 

Но това, което имаме предвид всъщност, е че серумът има ефект на няколко фронта. Въпреки че той е предназначен за стимулиране на растежа на брадата, е възможно да подпомогне растежа и на косата. Но реалността е жестока и има множество причини, поради които косата пада и често много от тях не могат да бъдат решени дори и да се “къпеш” със серума.

 

Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл

 

Какво се случва, когато спреш употребата на серума?

 

Ако се притесняваш дали порасналата до момента брада ще изсъхне и ще падне веднага щом спреш употребата на серума, то от Angry Beards те уверяват, че това няма да се случи. Серумът стимулира растежа на брадата, която вече имаш, но е била твърде "мързелива", за да се изкачи и да премине през кожата.

 

Регулярното нанасяне на серума е изключително важно, за да събудиш тази “заспала” брада. Когато брадата е вече достатъчно зряла, тя може да расте и сама, без помощта на серума.

 

От друга страна, ако преждевременно спреш употребата на серума от чиста радост, че брадата ти е започнала да се сгъстява, то е напълно възможно космените фоликули отново да закърнеят и да бъдат “погребани” необратимо в кожата.

 

Angry Beards препоръчват да се въоръжиш с търпение и да полагаш дългосрочни грижи, докато не си наистина уверен в резултата, който искаш да постигнеш. Нанасяй серума минимум два месеца. Максималният срок, в който има смисъл да очакваш резултати от нанасянето на серума е шест месеца.

 

Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл

 

Кога (не) си струва да стимулираш растежа на брадата?

 

Най-честата причина, която може да възпрепядства удоволствието от растежа на брадата, е генетичната предразположеност. Генетиката е основният фактор, от който зависи дали един мъж ще има дълга и гъста брада, или - не. Ако си мъж на средна възраст, който води здравословен начин на живот и си предразположен към растеж на брадата, то тогава шансовете ти да отгледаш дълга и здрава брада се увеличават астрономически

 

Серумът за растеж на брада Angry Beards е подходящ за мъже, които са склонни към образуване на окосмяване по лицето, но не са доволни от гъстотата на брадата си. Всяка брада е различна и нейният растеж зависи от много фактори. Някои мъже забелязват резултат още след първия месец, други след два или три месеца, а някои - изобщо не виждат такъв. Ето защо Angry Beards препоръчват да нанасяш серума в продължение на 4 до 6 месеца, преди да се откажеш от него. 

 

Ако искаш да дадеш всичко от себе си в процеса по стимулиране растежа на брадата, ти препоръчваме да си вземеш цялостния комплект за растеж на брада Angry Beards - Roller & Beard Doping. Той включва серум за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping, дермаролер за растеж на брада с 540 титаниеви иглички и почистващ спрей за дермаролер.

 

Дермаролерът е инструмент с гъсто разположени микро иглички, които пробиват повърхностния слой на кожата.  По този начин, той активира заздравяването на кожата и стимулира кръвообращението. В резултат, кожата получава нужните хранителни вещества, колаген и други екстри, които поддържат здравето на кожата и стимулират растежа на брадата.

 

Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл

 

Заслужава ли си да пробваш друг продукт, ако серумът не ти е помогнал в растежа на брадата?

 

От Angry Beards смятат, че ако серумът не ти е помогнал в растежа на брадата, то най-вероятно просто твоята генетична предразположеност не позволява на брадата ти да расте. В крайна сметка, растежът на брадата зависи и от много други фактори и не всички от тях могат да бъдат повлияни.

 

Много проучвания доказват, че Миноксидил е най-силната активна съставка, която стимулира растежа на брадата. Въпреки това, той е много по-агресивен и е забранен от Европейския съюз за влагане в козметични продукти, тъй като съдържа предимно алкохол, който изсушава кожата.

 

Вместо това, от Anrgy Beards влагат значително по-нежния към кожата Копексил, който също доказано стимулира растежа на брадата. В допълнение към него, са добавени и редица масла и витамин А, които хидратират кожата и я поддържат в отлично състояние.

 

От Angry Beards съветват да започнеш с употребата на серума за растеж на брада, преди да прибегнеш към по-драстични мерки, като например жертването на девица по време на пълнолуние. Шегуваме се, разбира се.

 

Ако все пак не забележиш значителен резултат, не се притеснявай. Мъжествеността не се измерва в това колко дълга и гъста е брадата. Наслаждавай се на живота си, независимо дали брадата ти е просто набола или е дълга колкото брадата на Дядо Коледа.

Ако се колебаеш кой продукт за грижа за брадата е подходящ за твоята брада, то тази статия е за теб. В този блог пост ще научиш всичко за балсама за брада, ваксата за брада и гела за брада, а именно - какви са техните ползи и предимства, за какви бради са подходящи, както и как правилно да ги нанасяш върху брадата.

прочети още

В този блог пост ще научиш всичко, което трябва да знаеш за мъжката интимна грижа: какви стъпки включва тя, защо е от съществено значение за здравето, какви продукти за интимна хигиена да използваш и как да поддържаш интимната си зона в безупречно състояние.

прочети още

Angry Beards не е типичният бранд, който можеш да очакваш. От хоби до успешна козметична марка за мъже с оригинални и качествени продукти, ценени от хиляди клиенти: научи повече за историята на чешкия бранд Angry Beards тук.

прочети още

Ти си професионален барбер или имаш барбершоп и търсиш качествени продукти за твоя бизнес на преференциални цени? Открий невероятния свят на чешкия бранд Beviro. Разгледай продуктите, разработени от водещи чешки барбери тук.

прочети още

Подготвили сме ти статия, в която ще откриеш най - доброто ръководство за мокро бръснене. Ще научиш всички предимства и недостатъци, както и разликата между традиционното и нетрадиционното мокро бръснене.

прочети още

В тази статия ти разказваме всичко за историята на немския бранд MÜHLE и технологията на производство на продуктите за бръснене (класически самобръсначки, четки за бръснене, козметика, аксесоари и още много). Научи кои продукти на MÜHLE можеш да закупиш в България.

прочети още

Обмисляш да закупиш класическа самобръсначка? В този блог пост ще научиш всички предимства на класическото мокро бръснене, както и 11 интересни факта за бръсненето с класическа самобръсначка.

прочети още

Ако все още се чудиш какъв Коледен подарък да избереш за любим мъж, то тази статия е точно за теб! Знаем, че избирането на оригинален и качествен подарък за мъж не винаги е лесно начинание, ето защо, подготвихме подробен списък със съвети и идеи за Коледен мъжки подарък. Прочети всичко тук.

прочети още

В тази статия ще научиш основите на класическото бръснене, как да се обръснеш правилно с класическа самобръсначка, различните видове класически самобръсначки, както и коя козметика е най - подходяща за класическото бръснене.

прочети още

Изборът на афтършейв одеколон може да бъде лесен, когато знаеш каква тайна се крие зад неговия аромат. В тази статия ще научиш повече за видовете нотки и парфюмни семейства и как да избереш одеколон, който ти подхожда и изразява твоята същност.

прочети още

Искаш да научиш повече за крема и олиото за преди бръснене? В тази статия ще намериш подробна информация относно това какво представлява козметиката за преди бръснене, как се използва, какви са нейните свойства, както и каква е разликата между крем и олио за преди бръснене. Също така, ще откриеш списък от продукти за преди бръснене, които смятаме, че ще ти харесат.

прочети още

Трудно ли ти е да направиш избор между масло за брада и балсам за брада? В този блог пост ще научиш повече за предимствата на всяко от тях, каква е разликата между масло и балсам за брада, както и кой от двата продукта е по-подходящ за твоята брада.

прочети още

Ако се чудиш каква е разликата между купа и чаша за бръснене, то в този блог пост ще намериш подробна информация относно това, какво предсталяват те, какви са предимствата и минусите им, както и какъв материал на купата или чашата за бръснене е най-подходящ за разпенване на оптимално гъста пяна.

прочети още

Бръсненето около бенка може да бъде неприятно и трудно, особено ако тя е с по-голям размер или на по-неудобно за бръснене място. В тази статия ще откриеш съвети и насоки относно правилното бръснене около и върху бенка и ще научиш, как да избегнеш раздразнение на кожата, как да се справиш с него и как да спреш кървенето при евентуално порязване.

прочети още

Ако все още не си убеден в качествата на балсама за брада, то тази статия е точно за теб. В нея ще откриеш подробна информация относно това, какво представлява балсамът за брада, какви са неговите основни съставки и предимства и как да го нанасяш правилно върху брадата си.

прочети още

В този блог пост ще научиш предимствата на афтършейв одеколона и как правилно да го използваш след бръснене, както и като ежедневен аромат. В статията ще намериш отговори на често задавани въпроси относно употребата му.

прочети още

Ако се чудиш каква е тайната зад крема за бръснене, то тази статия е за теб. В този блог пост ще научиш повече за свойствата на крема за бръснене, когато е нанесен върху кожата, и как правилно да образуваш оптимално гъста и обемна пяна, за да постигнеш меко и гладко бръснене.

прочети още

Правилната грижа за кожата е изключително важна. Ако се чудиш как да поддържаш кожата си здрава и жизнена през лятото, то тази статия е за теб. В този блог пост сме изброили топ 6 козметични продукта за мъже, с които да се освежиш през горещите летни дни.

прочети още

Трудно ли ти е да направиш избор между четка за брада и гребен за брада? В този блог пост ще научиш повече за разликата между четка и гребен и техните предимства. Разбери кое е най-подходящото време за разресване на брадата и как да почистваш четката и гребена за брада.

прочети още

Правилната грижа за пособията за бръснене е изключително важна, за да може тяхната производителност да се задържи дълги години. В тази статия ти даваме насоки за почистване на четката за бръснене и самобръсначката, както и как да поддържаш техния красив и безупречен вид.

прочети още

Крем за бръснене, сапун за бръснене, гел или пяна - чудиш се кое да избереш? В тази статия ти разказваме подробно за разликата между различните продукти за бръснене, техните плюсове и минуси и как да избереш правилния за теб продукт.

прочети още

Ако все още се чудиш какво представлява стипцата за след бръснене и каква е разликата между стипца стик и стипца камък - то тази статия е точно за теб! В нея ще откриеш отговори на най-често задаваните въпроси относно употребата, съхранението и издръжливостта на стипцата.

прочети още

Омръзнало ли ти е от досадния пърхот, който все не успяваш да пребориш? В тази статия разказваме подробно какво представлява пърхотът, какво го предизвиква, какви са причините за неговата поява и начини за лечение.

прочети още

Колебаеш се дали да използваш гребен за брада? В тази статия ще откриеш 8-те предимства на използването на гребен за брада, както и отговори на често срещани въпроси относно употребата му, кой материал е най-подходящ и какви са неговите предимства пред гребена за коса.

прочети още

Ако се колебаеш между тоалетна вода и парфюм, и кое от двете да избереш, то тази статия е за теб. В този блог пост ще откриеш отговор на най-често задаваните въпроси, а именно - каква е разликата между тоалетна вода и парфюм, защо тоалетната вода е по-евтина от парфюма, кое от двете е по-трайно и как правилно да носиш аромата. Също така, ще намериш списък от тоалетни води и парфюми, които смятаме, че ще ти харесат.

прочети още

В този блог пост ти разказваме какво е бръснач тип Shavette, какви са разликите му с правия бръснач и защо да го предпочетеш. Научи повече за историята на Shavette, различните механизми за захват на ножчето и разбира се - как да постигнеш безупречно гладко и същевременно приятно бръснене, използвайки бръснач тип Shavette.

прочети още

Искаш да се отървеш от досадното акне или пъпките от врастнали косми, които се появяват след бръснене, но не знаеш как да се справиш с тях? Научи повече относно това, каква е разликата между двете, защо се появяват и как можеш да предотвратиш тяхната поява, като промениш няколко лесни неща в рутината си на бръснене.

прочети още

Ако се чудиш как да пуснеш дълга и гъста брада, то този наръчник ще бъде твоят пръв приятел. В този блог пост подробно сме засегнали всички аспекти от процеса на растеж на брадата - фактори, които влияят на растежа, фази на растеж, есенциални продукти за грижа за брадата и много други неща, които вярваме, че ще ти бъдат интересни.

прочети още

Ако някога си се чудил дали е удачно да използваш шампоан за коса, за да измиеш брадата си, тогава тази статия е за теб. В нея ти разказваме подробно защо трябва да използваш специален шампоан за брада и какви са неговите предимства. Също така, сме включили няколко съвета относно това, колко често трябва да миеш брадата си и как да избереш качествен шампоан за брада.

прочети още

Чудиш се какво представляват бръчките при мъжете, какви са причините за тяхната поява и как можеш да забавиш процеса на стареене на кожата си с няколко лесни стъпки? В тази статия ще научиш всичко това. Подготвили сме ти и информация за няколко продукта, които несъмнено ще помогнат в борбата с бръчките.

прочети още

В тази статия ще научиш повече за предимствата на натуралния душ гел пред обикновения, защо го препоръчваме и как да избереш качествен душ гел. Освен това, в този блог пост ще те запознаем с натуралните душ гелове на Beviro и техните четири изискани аромата.

прочети още

В тази статия ще научиш повече за историята на чешкия премиум бранд Beviro. Научи кои са Beviro, кои техни продукти можеш да закупиш в България и как те се разработват, преди да се пуснат на пазара.

прочети още

Чудиш се каква е разликата между крем за бръснене и сапун за бръснене? Искаш да използваш сапун за бръснене, но не знаеш как да направиш фина и богата пяна като тази в любимия ти барбершоп? В тази статия ще научиш всичко за сапуна за бръснене и как да го използваш правилно в домашни условия.

прочети още

Ако си от мъжете, които мразят да се бръснат, то тази статия е точно за теб! В това ръководство ще ти покажем шест незаменими съвета, които ще превърнат бръсненето в много по-приятно преживяване. Научи как да овладееш процеса на бръснене с лекота в няколо лесни стъпки.

прочети още

Чудиш се каква е разликата между различните помади за коса и коя е правилната за теб? В тази статия ще научиш как да избереш правилната помада според твоя тип коса, ефекта и визията, които искаш да постигнеш. Разбери повече за различните свойства на помадите за коса.

прочети още

Колебаеш се дали да избереш бръснач, или класическа самобръсначка? Събрали сме всички ползи и недостатъци както за бръснача, така и за класическата самобръсначка. Прочети ги, за да разбереш кое е по-подходящо за теб.

прочети още

Любим човек има повод и за кратко време трябва да избереш перфектния подарък за него? Подготвили сме списък с висококачествени продукти за бръснене – 8 идеи за подарък за мъж, с които да зарадваш любим човек.

прочети още

В тази статия ще научиш всичко, което трябва да знаеш за маслото за брада: кога и как да използваш масло за брада, кои са основните му съставки и защо е толкова важно за добре поддържана и оформена брада!

прочети още

Страдаш от подкожни косми след бръснене? В тази статия ще научиш всичко за подкожните косми на лицето: какви са причините за появата им, какви са най-честите симптоми, как да ги различиш от обикновено акне и как да се справиш ефективно в борбата с подкожните косми.

прочети още

Афтършейвът е важна част от ритуала на мъжкото мокро бръснене. Научи главната функция, видовете афтършейв, съставките му, тяхното действие, както и как да нанесеш правилно афтършейва след бръснене.

прочети още

Спиране на кръв при бръснене - как да го направиш най-лесно? Почти всеки мъж се е порязвал при бръснене поне веднъж. Спирането на кървене при бръснене обикновено е доста лесно, прочети няколко бързи и лесни решения.

прочети още

Научи как да почистиш четка за бръснене с естествен косъм правилно, както и как да я съхраниш. Четката трябва да бъде старателно изплаквана след всяко бръснене.

прочети още

Все още търсиш перфектен Коледен подарък за мъж? В този блог пост ще откриеш интересни и оригинални идеи, с които наистина да зарадваш любим човек през празниците! Открий идеален подарък за мъж тук.

прочети още

Научи повече за професионалните продукти за бръснене на италианската марка Proraso. Как е възникнал бранда, кои продукти на Proraso можеш да закупиш и още много полезна информация ще откриеш в този блог пост.

прочети още