Внимание: Поръчки, направени в периода 28-30 януари, ще бъдат обработени и изпратени на 31. януари
🎁 Зарадвай имениците: до -30% на избрани продукти и допълнителни 10% за ВСИЧКИ поръчки над 87 лв. с промокод imenden23 само до 31.01 🎁
За нас

В последните години трендът за качественото мъжко бръснене и завръщането към корените - мокрото бръснене с класическа самобръсначка, бръснач и качествена козметика, се налага с пълна сила. Все по-често виждаме по градските улици джентълмени с добре поддържани бради и гладко избръснати лица. Редица барбершопи отварят своите врати и в България. Модерният мъж търси възможности за поддръжка на безупречно гладко лице и добре оформена брада и в домашни условия.

 

Класически четки и самобръсначки

МИСИЯ

Нашата мисия е да наложим качественото мъжко бръснене като стандарт и да предложим на клиентите си безупречни продукти за бръснене, брада и козметика, които издържат теста на времето.

 

ИСТОРИЯ

Професионалното ни развитие започва в Германия, където уловихме духа на времето и стремежa на модерния джентълмен към качествена грижа за лицето и брадата. Там се докоснахме за първи път и до изключителното качеството на немския бранд MÜHLE, доказал лидерството си в световен мащаб.

Този тренд пренесохме през 2018-та година и в България, със стремежа да удовлетворим нуждите на нарастващото общество на модерните градски джентълмени.

 

 

 

КОИ СМЕ НИЕ?

 

Теодора - Shave.bg

Любомир - Shave.bgАндрей - Shave.bgАлбена - Shave.bgЕмил - Shave.bg

 

SHAVE.BG

 

Ние от Shave.bg вярваме, че доволните клиенти са ключът към успеха и ти предлагаме точно това, от което имаш нужда. Широката гама от продукти на световноизвестни немски, италиански, английски и американски брандове предлага пълна грижа за мъжа, неговото лице и брада. При нас можеш да намериш луксозни самобръсначки, бръсначи, четки за бръснене, качествена козметика за лице, тяло и коса, различни аксесоари, предложения за подаръци и всичко необходимо за перфектния вид на всеки мъж. Безупречната немска натурална козметика на MÜHLE, от своя страна, е идеално допълнение и за жените, гарантирайки нежна и био сертифицирана грижа за косата и кожата на лицето.

Разгледай магазина и поръчай през сайта или по телефон. Бързо, лесно и удобно.

 

 

Свържи се с нас на:

Тел.: 0888 70 66 62

И-мейл: info@shave.bg